Meeting & events

Home / Events

EEN PLEK MET KARAKTER

Op zoek naar een indrukwekkende evenementen locatie in hartje Rotterdam? Het Hulstkamp Gebouw heeft in de loop der jaren een grote staat van dienst opgebouwd. Het pand kent vijf zalen en biedt daarmee meerdere mogelijkheden om de zalen zowel gezamenlijk als los van elkaar te gebruiken. Samen zoeken we naar de beste invulling.

Vergadering

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering? In het Hulstkamp Gebouw kunt u laagdrempelig vergaderen in één van onze zalen. Wij verzorgen de ideale setting, alle benodigdheden en bieden verschillende arrangementen aan. U kunt zorgeloos de dag bij ons doorbrengen. En is het tijd voor een frisse neus en wat inspiratie? Maak dan een wandeling langs de oever van de Maas. Dan kunt u daarna vol energie weer aan de slag!

Download de brochure

Congres

Ook voor een congres is het Hulstkamp Gebouw uitermate geschikt. De grootte van onze zalen maakt dat het mogelijk is om twee aansluitende zalen te gebruiken voor een presentatie. We kunnen uw gasten ontvangen in een aparte zaal, waar mensen de mogelijkheid hebben om in gesprek te gaan en in een andere zaal kunnen we een presentatie-setting creëren. Voor een beurs of congres heeft het Hulstkamp Gebouw de faciliteiten, kwaliteit en ruimte in huis om er een groot succes van te maken.

Download de brochure

Personeelsfeest

Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren? Onze locatie leent zich uitstekend voor een groot personeelsfeest. Een ontvangst met walking dinner in één van onze zalen en een dansvloer met dj in weer een andere zaal? Bij ons kan het. We zorgen voor de juiste invulling van het concept en denken graag mee over de juiste styling en culinair voor het evenement. We hebben ervaring met verschillende thema’s. Neem ons mee in uw wensen en wij zullen een op maat gemaakt eventconcept ontwikkelen!

Download de brochure

Zakelijk diner

Onze unieke evenementenlocatie in hartje Rotterdam vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Het gebouw heeft een imposante uitstraling en ademt historie. Nodig uw gasten uit voor een diner in het Hulstkamp Gebouw en zij zullen een gedenkwaardige avond tegemoet gaan. De hoge plafonds en klassieke uitstraling van onze zalen vormen hét decor voor uw diner en met de juiste styling en inrichting zorgen wij voor de juiste toon van het diner. We zijn gewend om een stapje extra te zetten.

Download de brochure

EEN UNIEK ROTTERDAMS ICOON TUSSEN DE HEF EN DE ZWAAN

Contact