Meeting & events

Home / Events

EEN PLEK MET KARAKTER

Op zoek naar een indrukwekkende evenementen locatie in hartje Rotterdam? Het Hulstkamp Gebouw heeft in de loop der jaren een grote staat van dienst opgebouwd. Het pand kent vijf zalen en biedt daarmee meerdere mogelijkheden om de zalen zowel gezamenlijk als los van elkaar te gebruiken. Samen zoeken we naar de beste invulling.

Personeelsfeest

Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren? Onze locatie leent zich uitstekend voor een groot personeelsfeest. Een ontvangst met walking dinner in één van onze zalen en een dansvloer met dj in weer een andere zaal? Bij ons kan het. We zorgen voor de juiste invulling van het concept en denken graag mee over de juiste styling en culinair voor het evenement. We hebben ervaring met verschillende thema’s. Neem ons mee in uw wensen en wij zullen een op maat gemaakt eventconcept ontwikkelen!

Download de brochure

Zakelijk diner

Onze unieke evenementenlocatie in hartje Rotterdam vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Het gebouw heeft een imposante uitstraling en ademt historie. Nodig uw gasten uit voor een diner in het Hulstkamp Gebouw en zij zullen een gedenkwaardige avond tegemoet gaan. De hoge plafonds en klassieke uitstraling van onze zalen vormen hét decor voor uw diner en met de juiste styling en inrichting zorgen wij voor de juiste toon van het diner. We zijn gewend om een stapje extra te zetten.

Download de brochure

Receptie

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een receptie? In het Hulstkamp Gebouw kunt u op een ontspannen en toegankelijke manier gebruik maken van onze zalen. Wij zorgen voor de perfecte ambiance, alle benodigde faciliteiten en bieden verschillende arrangementen aan. U kunt zonder zorgen bij ons de avond doorbrengen. En als u even wilt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving, kunt u altijd een wandeling maken langs de oever van de Maas.

Download de brochure

Congres

Ook voor een congres is het Hulstkamp Gebouw uitermate geschikt. De grootte van onze zalen maakt dat het mogelijk is om twee aansluitende zalen te gebruiken voor een presentatie. We kunnen uw gasten ontvangen in een aparte zaal, waar mensen de mogelijkheid hebben om in gesprek te gaan en in een andere zaal kunnen we een presentatie-setting creëren. Voor een beurs of congres heeft het Hulstkamp Gebouw de faciliteiten, kwaliteit en ruimte in huis om er een groot succes van te maken.

Download de brochure

EEN UNIEK ROTTERDAMS ICOON TUSSEN DE HEF EN DE ZWAAN

Contact