Zalen

Home / Zalen

STIJLVOLLE EVENTS AAN DE OEVER VAN DE MAAS

Het pand kent verschillende zalen met allemaal een eigen stijl. Van chique en modern tot industrieel en historisch. De één geschikt voor enkele tientallen mensen, de ander voor een paar honderd. In iedere zaal zijn allerlei soorten events mogelijk en kunnen we elke sfeer creëren. Bovendien kunnen we gemakkelijk de zalen combineren tot één groot geheel. Check hieronder onze zalen! En bent u benieuwd naar de indeling van deze zalen? Bekijk dan de plattegrond.

Bekijk hier de plattegrond

De Hef

Naast de Wintertuin bevindt zich de Hef. Deze zaal is via de glazen deuren te bereiken vanaf de Wintertuin en dankt haar naam aan de nabijgelegen historische brug. De zaal is een intieme hoge ruimte met een moderne witte bar. Een echte eye-catcher. Twee raampartijen voorzien van houten lamellen zorgen voor daglicht in deze ruimte. Rondom vult de moderne, witte loungebank de rest van de ruimte. Deze zaal is in combinatie met de Wintertuin goed te gebruiken. Het openen van alle deuren zorgt dan voor een zeer ruimtelijk gevoel. U kunt de zaal echter ook losstaand huren. In dat geval fungeert de Hef uitstekend als vergaderlocatie.

De Wintertuin

De Wintertuin heeft een imposante uitstraling. Niet in de laatste plaats vanwege de kenmerkende boom. Ooit begonnen als ficus plantje is deze nu uitgegroeid tot een boom van 18 (!) meter. Deze voormalige binnenplaats van het gebouw heeft een glazen overkapping die de zaal optimaal vult met daglicht. Twee in het oog springende kroonluchters sieren de ruimte. De grote boogramen langs de zijkanten vormen de doorgangen naar de naastgelegen ruimtes, vernoemd naar de bijnamen van de nabijgelegen bruggen. Hierdoor kan de ruimte zowel afzonderlijk als gezamenlijk gebruikt worden.

De Zwaan

Identiek aan De Hef bevindt zich naast De Wintertuin ook de Zwaan. Deze zaal is in oppervlakte iets groter dan De Hef, maar verder vrijwel gelijk. Ook deze zaal dankt haar naam aan een bekende Rotterdamse brug. De moderne, witte bar tezamen met de grote loungebanken met rondom kleine poefjes zorgen voor een elegante stijl. Ook deze ruimte is bereikbaar via de glazen deuren en daardoor goed bruikbaar in combinatie met de Wintertuin. In dat geval zijn de zalen tezamen bijzonder geschikt voor een bedrijfsfeest of congres. Op zichzelf is de Zwaan geschikt voor een vergadering of receptie.

De Branderij

In het tweede deel van de locatie bevindt zich de Branderij. Hier zijn industriële contouren gecombineerd met een hedendaagse houtenvloer en klassieke spiegels. Nostalgie van toen met een eigentijdse twist. De ruimte is te vergroten door het openen van de gordijnen tussen de bogen naar de Stokerij. Hierdoor leent het zich goed voor bedrijfsfeesten en presentaties voor verschillende grootte groepen.

De Stokerij

Naast de Branderij bevind zich de Stokerij. Een vrijwel identieke zaal als de Branderij. Dit maakt dat de zalen zowel afzonderlijk als gecombineerd te gebruiken zijn. Rondom de Branderij is een balkon zichtbaar. Dit geeft een extra dimensie aan de zaal. Gasten krijgen hier een mooi overzicht van hetgeen zich afspeelt op de vloer en bovendien geeft dit fotografen een unieke kans om ook van een hoger gelegen perspectief mooie foto’s te maken.

EEN UNIEK ROTTERDAMS ICOON TUSSEN DE HEF EN DE ZWAAN

Contact