COntact

Home / Contact

COntactgegevens

HULSTKAMP GEBOUW
Maaskade 119
3071 NK Rotterdam

010 760 70 50

info@hulstkampgebouw.nl

Bereikbaarheid

Het Hulstkamp Gebouw bevindt zich op het Noordereiland. Letterlijk tussen Rotterdam Noord en Zuid, middenin de Nieuwe Maas. Het eiland is met het vaste land verbonden via de Willemsbrug aan de noordzijde en de Koninginnebrug aan de zuidzijde. Ook de Koningshavenbrug, de Hef, staat in verbinding met het Noordereiland, maar sinds de trein onder het water doorgaat is deze niet meer in gebruik.

Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u het Noordereiland bereiken door de trein te nemen naar Blaak en vanaf daar over te stappen op bus 32. Deze stopt bij de haltes Willemsbrug en Koninginnebrug, welke zich op loopafstand van het Hulstkamp Gebouw bevinden. Vanaf Rotterdam Zuid kunt u ook op bus 32 stappen en eveneens uitstappen bij één van eerdergenoemde haltes.

Parkeren
Op het Noordereiland moet u overal betaald parkeren. Het tarief bedraagt €3,00 per uur van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 23:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 23:00 uur. U kunt ook parkeren op de parkeerplaats van de Vijf Werelddelen aan de Roentgenstraat. Hier bedraagt het tarief €0,50 per 18 minuten van maandag t/m zaterdag 09:00 uur tot 18:00 uur. Vanaf deze parkeerplaats is het 12 minuten lopen naar het Hulstkamp Gebouw.

Pendelservice
Het is ook mogelijk om een pendelservice voor grote groepen te laten regelen door ons. De gasten kunnen dan op de afgesproken plek, zoals een parkeergarage in de buurt, het P&R terrein Capelse Brug of bij parkeerplaats De Kuip worden opgehaald en terug worden gebracht. Wij zoeken deze mogelijkheid graag voor u uit.

Over het water
Rotterdam is op haar mooist vanaf het water! Met de watertaxi, of voor grotere groepen met de pendelservice van de Spido, worden uw gasten tot voor de deur van het Hulstkamp Gebouw aan de Maaskade gebracht. Men stapt de kade op en loopt zo onze prachtige evenementenlocatie binnen. Een extra rondje over de maas behoort ook tot de mogelijkheden. Een bijzondere en geweldige beleving om op deze manier uw evenement te beginnen. Vraag ernaar bij de accountmanager van het Hulstkamp Gebouw.